Juliette

Ik ben geboren uit een Indonesische moeder en Nederlandse vader. Als kind al was ik voor mijn omgeving een luisterend oor en beter in het stellen van vragen dan zelf vertellen. Van deze zwakte heb ik een kracht gemaakt door een opleiding te volgen aan de Academie voor Coaching & Counseling en daarna nog diverse workshops en trainingen.

Mijn missie in het leven is mensen helpen. Ik wil open staan voor iedereen omdat ik ervan overtuigd ben dat ik iedereen kan helpen om tot andere inzichten te komen. En dat is waar het volgens mij om gaat! Komen tot andere inzichten waardoor het leven prettiger, draaglijker, aangenamer wordt.

Ik ben ook een natuurmens. Ik verblijf graag in de natuur waar ik rust vind en makkelijk tot nieuwe inzichten kan komen. Vandaar dat wandelcoaching mijn voorkeur heeft maar dat moet uiteraard wel bij de coachee passen.

Verder bezit ik een aangeboren brok gezonde nieuwsgierigheid. Ik ben leergierig (ik volg dan ook regelmatig allerlei workshops en trainingen) en ik deel graag mijn kennis met anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.