Zakelijk

Personal Business Coach

Als (kleine) zelfstandige heeft u geen “board of directors” of een “denktank” om eens lekker mee van gedachten te wisselen of de blik op de toekomst te richten.
Uw Personal Business Coach heeft zich bewezen als een goed alternatief. Vele zelfstandigen gingen u voor en schakelen mij nog steeds met enige regelmaat in voor een (richtingbepalende) sparringsessie.

Ik ben één van de weinige Personal Business Coaches die Nederland telt. Het is een combinatie van een business coach die zich vooral met het begeleiden van ondernemers bezighoudt om hun onderneming en ondernemerschap succesvoller te maken, en een personal coach, die vooral kijkt naar het hele leven en de persoonlijke ontwikkeling van een ondernemer. Van oorsprong spits ik me toe op advisering van kleine en middelgrote ondernemingen. Voor ondernemers van kleinere bedrijven is het bijzonder interessant om hun organisatie door een onafhankelijke buitenstaander te laten analyseren omdat het kan werken als een soort spiegel. Zo kan ik een gericht onderzoek uitvoeren bijvoorbeeld naar waarom (een onderdeel van) de organisatie niet het beoogde resultaat behaalt. Van een afstand bekeken zijn zaken meestal duidelijker dan wanneer men zich midden in de situatie bevindt. Dat is dan ook mijn kracht: van een afstand en met een frisse blik naar een bestaande situatie kijken en verbeterpunten aandragen. Van daaruit ben ik later met mijn specialisatie in coaching begonnen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.