Coaching is in beweging komen door een ander perspectief

De motivatie van jou, de coachee, staat centraal. Wat wil jij bereiken en waar gaat het jou om? Ik zet je aan het denken, daag je uit en denk waar nodig met je mee.

Jij bent in je kracht als je in balans bent met jezelf en de verschillende rollen die je vervult, waardoor je persoonlijke doelen gemakkelijker realiseert. Dit vraagt duidelijkheid in eigen wensen en verlangens, inzicht in kwaliteiten en bewustwording van eigen valkuilen, om vervolgens in beweging te komen. Willen en kunnen liggen dicht bij elkaar. Dat wil niet zeggen dat je alles kan als je het maar wil, en dat alles lukt, maar wel dat je meer kunt dan je vaak denkt. En dat er meer mogelijk is dan je denkt. Waar nodig besteed ik aandacht aan het vergroten van inzicht in eigen gedrag en aan het ontdekken en organiseren van ruimte om ander gedrag te ontwikkelen. Daarbij ga ik zo diep als nodig, om vervolgens te focussen op oplossingen die voor jou werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.