Weerbaarheidstraining voor meiden

In mei gaat de eerste weerbaarheidstraining voor meiden (van 11 tot 14 jaar) in Zoetermeer van start. De training bestaat uit een drietal workshops van ongeveer 1,5 tot 2 uur, waarin gewerkt wordt aan het zelfbeeld, zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het thema is “Echte schoonheid zit van binnen!”

Driekwart van de meisjes tussen 10 en 17 jaar voelen een grote druk om mooi te zijn. De onzekerheid over hun uiterlijk zorgt er in Nederland voor dat één op de vijf meisjes stopt met activiteiten die ze leuk vindt, zoals sporten, uitgaan of naar school gaan. Daarnaast wordt er van de jongeren tegenwoordig nogal wat verwacht; ze moeten succesvol zijn, ze moeten het net zo goed doen als andere jongeren en liefst nog beter. En dan hebben ze ook nog een overvolle agenda. Ga er maar aan staan…..

De workshops zijn bedoeld om het zelfvertrouwen van de jonge meiden positief te beïnvloeden en hen te inspireren om hun volle potentie te bereiken. Het maakt weerbaarder tegen pesten en minderwaardigheidsgevoelens en helpt om een positief lichaamsbeeld en meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.

De eerste workshop is op woensdag 21 mei (van 18:30-20:00 uur in Rokkeveen). De tweede workshop is op woensdag 4 juni en de derde en laatste op woensdag 18 juni.
Aanmelden kan: via mail contact@Juliette-Coaching.nl of telefonisch: 06.55.72.72.74.
De kosten zijn € 75,00 voor de complete training of € 30 ,00 voor alleen de eerste workshop.
Minimum aantal deelnemers 8, maximaal 12.

Trainer: Juliette Meurs-Troch
Juliette Coaching & Counseling

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *