Hoe gaat een coachtraject bij Juliette in z’n werk?

Ik zal je op een respectvolle manier stimuleren, helpen en uitdagen om de door jou gewenste positieve resultaten te behalen. Voorwaarde is wel dat jij jezelf verantwoordelijk voelt voor jouw leven en dat je ook een daadwerkelijke inspanning wilt leveren om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Daarbij stem ik het coachtraject af op jouw specifieke wensen en behoeftes, waarbij ik de volgende structuur als richtlijn hanteer.
• Intakegesprek
Tijdens het (gratis en vrijblijvende) intakegesprek maken wij persoonlijk kennis en stellen wij samen het belangrijkste coachingsvraagstuk vast. Het is daarbij heel belangrijk is dat we wel een ‘klik’ hebben.
• Motieven en competenties
We gaan het hebben over zaken als: wie ben je, wat zijn je drijfveren, wat doe je, wat wil je, wat kan je en wat zou je anders willen zien?
• Haalbaarheid en wenselijkheid
Samen bespreken we de belemmerende en bevorderende factoren, valkuilen en eventuele hulpbronnen. We gaan op zoek naar de mogelijkheden én onmogelijkheden van de door jou gewenste situatie.
• Succes en resultaten behalen
We beantwoorden de vraag hoe je van de huidige situatie (individuele coachingsvraag) naar de gewenste situatie (doelstelling) kan komen. Eventueel maken we een concreet actieplan.
• Evaluatie nieuwe situatie
Na één of twee maanden evalueren we de nieuwe situatie en bespreken we hoe het voor jou werkt of dat het misschien niet werkt en we op zoek moeten naar een andere mogelijke oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.